Milieuvriendelijke en recyclebare producten

Gevelbanners en indoor printdoeken

Voor ProXPOSE is geen gebouw te hoog en geen afmeting te gek. Ook bij het bedrukken en monteren van gevelbanners staan milieuvriendelijkheid en recycling hoog in het vaandel. De speciaal ontwikkelde frames en vakkundige montage door gecertificeerde specialisten, zorgen voor een indrukwekkend en impactvol eindresultaat.

Neem vrijblijvend contact op

Circulair Mesh

Een Circulair Mesh spandoek of gevelbanner van ProXPOSE is de optimale toekomstbestendige toepassing voor buiten. Bijvoorbeeld in de vorm van prints voor de grote aankondiging van nieuwe films op bioscooppanden. Circulair Mesh is van zeer hoge kwaliteit en vervaardigd van grotendeels gebruikte PET flessen.

Circulair Mesh doeken en banners bij ProXPOSE

 • Zeer hoge kwaliteit textiel, grotendeels gemaakt van gebruikte PET flessen
 • Geen gebruik meer van milieuonvriendelijk PVC
 • Recyclebaar en bij retourname voor andere toepassingen herbruikbaar
 • XXL spandoeken en gevelbanners waarbij geen formaat te groot is.
  Bekijk hier de video, hoe deze milieuvriendelijke gevelbanners gemaakt en gemonteerd worden.
 • Voor de bioscoop– en theaterbranche exclusief verkrijgbaar bij ProXPOSE

Verlichte en onverlichte stretchdoeken voor indoor en outdoor gebruik

Duurzame Circulaire Backlit printdoeken en reclamedoeken voor uiteenlopende toepassingen binnen en buiten, zijn gemaakt van 100% gerecycled polyester. De vakkundige bedrukking, frames en montage van deze printdoeken en gevelbanners vormen samen de onderscheidende signatuur van ProXPOSE.

 • Circulair Backlit is een biobased materiaal en 100% PVC-vrij
 • Doeken zijn UV-geprint met solventvrije inkten
 • Vouwbare printdoeken
 • Hoge kleurkracht, uitstekende zwarte dekking en intens scherpe beelden
 • Milieuvriendelijk producten, vrij van PVC, VOC, Phthalaten, Chlorine, Formaldehyde, zware metalen en ozonafbrekende stoffen

Duurzaamheid en recycling bij ProXPOSE

Bij ProXPOSE wachten we niet op innovaties om te kunnen verduurzamen, wij innoveren zelf. We nemen onze verantwoordelijkheid om iedere dag een beetje meer bij te kunnen dragen aan een schonere wereld. Door indoor en outdoor milieuvriendelijke, gerecyclede en recyclebare spandoeken, printdoeken en gevelbanners toe te passen, reduceren we de CO2-uitstoot nu al met meer dan 20 ton per jaar. En we innoveren door. Processen worden circulair ingericht en grondstoffen steeds verder verduurzaamd.

Gaat het je om kwaliteit, omvang en duurzaamheid? Ga voor milieuvriendelijk en recyclebaar materiaal, uniek in de wereld!

Nieuwsgierig geworden wat ProXPOSE voor jou zou kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op
Arrow-up