Onze werkwijze

In 4 heldere stappen
Image Image
 1. 1

  STAP 1: ORIËNTATIE

  Ter voorbereiding willen we in een oriënterend gesprek weten wie je bent en wat je van ons verwacht. Zo proberen we een goed beeld te krijgen van het bedrijf, de situatie, met de mogelijkheden en onmogelijkheden. Dit eerste gesprek vindt plaats bij jou op het bedrijf; dat is de place-to-be, dáár moet het gebeuren.

  Inmeten
  De eerste stap na het oriënterend gesprek is de inmeting. We komen de ruimte(s) zorgvuldig inmeten en observeren de situatie in de praktijk. Voor een goede bewegwijzering bijvoorbeeld moeten we weten hoe bezoekers zich kunnen of moeten bewegen, zodat ze elkaar niet in de weg lopen. Duidelijke routing is zeker in de huidige tijd essentieel, dus ook daar houden we rekening mee.

Image Image
 1. 2

  STAP 2: PRESENTATIE

  Aan de hand van het gesprek, de inmeting en de afspraken die we van tevoren maken, wordt een analyse gemaakt wat de basis vormt voor het ontwerp en de begroting, zodat je ook financieel weet waar ja aan toe bent.

  Goedkeuring
  Wij presenteren het ontwerp samen met de begroting bij ons op kantoor of bij jou op het bedrijf. Als beide worden goedgekeurd, maakt ProXPOSE een werkplanning en worden de juiste mensen gezocht die de klus kunnen klaren. Wie doet wat, waar en wanneer zijn hierbij vragen die beantwoord moeten worden.

Image Image
 1. 3

  STAP 3: REALISATIE

  ProXPOSE maakt werktekeningen, overzichten en zorgt ervoor dat iedereen weet wat hun taak is en op welk moment. We proberen de uitvoering strak te plannen, zodat er zo weinig mogelijk overlast zal zijn. ProXPOSE fungeert hierin als coördinator en behoudt het overzicht, maar ook als projectmanager waarbij het gestelde budget nauwkeurig in de gaten wordt gehouden.

  Montage
  De montageploeg van ProXPOSE bestaat uit ‘eigen’ monteurs en monteurs van gespecialiseerde bedrijven voor gespecialiseerde zaken. De bedrijven die worden ingezet zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan gestelde normen en kwaliteitseisen. Zo worden altijd de juiste en beste mensen ingezet om tot het beste resultaat te komen.

Image Image
 1. 4

  STAP 4: EVALUATIE

  Tijdens de ‘bouw’fase kom je soms onvoorziene zaken tegen. Ter plaatse wordt er gekeken hoe dit is aan te passen en op te lossen. Daar waar nodig wordt er bijgestuurd, ook al proberen we deze situaties in de voorbereiding voor te blijven.

  Na realisatie van het project hopen we er natuurlijk op dat het naar ieders tevredenheid is uitgevoerd en evalueren of het voldoet aan de wensen.

  Nieuwsgierig geworden wat ProXPOSE voor jou zou kunnen betekenen?

  Neem vrijblijvend contact op
Arrow-up